Sayfalar

18 Aralık 2010

Yılın Son Makyaj Ürünü NEULASH

En çok hangi makyaj ürününü kullanıyorsun diye sorarsanız rimel derim.
En basit makyajım bir göz altı kapatıcısı ve rimel.
Ne var ki rimeliniz ne kadar iyi olursa olsun kirpiklerinizde iş yoksa en iyi rimel bile işe yaramaz bunu bilen biri olarak ara ara kirpiklerede bakım yapmak şart.
 Bir ara her akşam uyumadan kirpiklerime ve kaşlarıma  badem yağı sürmeyi alışkanlık haline getirmiştim, ara ara da Mavala'nın kirpikler için özel bakım ürününü kullanıyorum, şimdi kirpik ve kaşlar için daha etkili bir ürün çıktığını duydum, alıp denemek için sabırsızlanıyorum.

Peki nedir bu Neulash mucizesi ?

-Yenilikçi kirpik artırıcı serum, içeriğindeki etkili biyoteknolojik polipeptidler ve güçlü etken maddeler sayesinde günde sadece bir uygulamayla dört hafta gibi kısa sürede daha sağlıklı ve sık gözüken muhteşem kirpikler vaat ediyormuş.

- Kirpikleri güçlendiren Neulash aktif kirpik teknolojisi, maksimum koruma sunmanın yanı sıra içeriğinde yer alan biotin, panthenol ve kabak tohumu ile kirpiklerinizi yoğun bir şekilde besleyerek parlak bir görünüme kavuşmasını sağlarken; aynı zamanda panthethine, allantoin ve meyan kökü (licorice) özleriyle de kirpikleri rahatlatıyor ve dinlendiriyormuş.
- Sadece dört haftalık bir kullanım ile %50 daha uzun ve sağlıklı kirpiklere ulaşmanızı sağlayan Neulash serumu üzerinde yapılan testlerde 22-56 yaş gurubundaki kadınların daha uzun süreli kullanımlarında % 62 daha uzun, %54 daha kalın, %62 daha koyu ve %60 daha kıvrık görünen doğal kirpiklere kavuştuğu bilimsel olarak da kanıtlanmış.

Hamiş: Türkiye’de sadece Harvey Nichols’da satılan Neulash serumları satış fiyatı 3.2 ml 220 TL, 6 ml. 385 TL.



3 yorum:

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

o ne fiyat öyle ya.
orantısızlıgın da boylesi
ya da abartılı ters orantı.
ürün ne kdr kucuk fiyat o kdr buyuk

Rh+ dedi ki...

fiyat uçuk hakikaten;) ürün sadece harvey de satılıyormuş ama belki yurtdışından daha uygun getirtilebilir.

She dedi ki...

Kendi web sayfaından bakabilirsiniz: Küçüğü 95$, büyüğü 150$

Öyle çok uçuk bir fark olarak görünmedi bana