Sayfalar

29 Haziran 2010

Antalya

Bir süredir yokum, zorunlu bir ayrılık oldu doğrusu çünkü taşındımmmm... ve hala internetim bağlanmadı, biran önce bağlansa artık yazacaklarım epeyce birikti:))
Pazartesi Antalyaya geldim, taşınmak nasıl zor bir tecrübe anlatamam *yaşayanlar anlayacaktır* sanırım ekime kadar burdayım, İstanbuldan uzağım ve alışmaya çalışıyorum, nasıl zor anlatamam ki büyük şehir olduğu halde, biliyorum ki tatil için gelmedim ondan da bir garip geliyor; ne bilim insanlar felan, giyim stilleri, konuşmaları, hal ve haraketleri, mekanlar hep İstanbul ile kıyaslıyorum elimde olmadan :)) sanki yurtdışındayım abartıyormuyum ne :D
Allahtan evim çok güzel:) bir zevkime göre döşedim ki sormayın, bana boş ev olsun, dekorasyon işine bayılıyorum, ayrıntıları paylaşacağım yakında...
Nereden alışveriş yapılır, hangi kuaför iyidir gibi ayrıntıları kapmaya çalışıyorum ki yakında profesyonel bir fotograf makinesi alıp Antalya sokak modası nasıldır sunacağım:))

Sevdim: Trafiğin olmayaşını

Temiz denizi ki henüz ayağın denize girdi mi diye sorun, hayır:) ama biliyorum ki plajlar ve deniz çok yakın ve temiz :))

Yeni arkadaşlar ediniyorum, insanlar tanıyorum...

En yakın arkadaşlarımdan ama bana hep uzak yaşayan ki şimdi artık çok yakınımda olan Sena ile acısını çıkarıyoruz, uzak bir yerde bir dost bile yetiyor insana dostlar :))

Sevmedim: İkea yok

Çoğu giyim markası yok

İnsanlar çok yavaş, İstanbulda bir koşuşturmaca, işler daha çabuk yürüyor, burda oooo...

Yakın arkadaşlarım uzakta; Ayşen, Nihan, Çağla sizi çok özledim :(

6 yorum:

cagla dedi ki...

canım benim bi de buradan söyleyeyim ben de cook özledimmm, bi yanım eksik ama yakında acısını cıkaracağızz:)

Rh+ dedi ki...

gelmeni sabırsızlıkla bekliyorum cnmm ;)

dicle kıyısında masal kentim dedi ki...

yaa taşndın demek. umarım güzel olur senin için. istanbul'dan kaçmayı bende istiyorummm. ama istanbul tıpki elif şafak'ın aşk kitabında söylediği gibi Ya ortasındasındır AŞK’ın merkezinde; ya da dışındasındır, hasretinde...

Rh+ dedi ki...

taşındım ama kışın istanbuldayım,yani umarım ;)istanbul başka bir aşk bnm içinde...

Unknown dedi ki...

Bende seni çok özledim, sensiz buraların tadı yok. Güzel bir tatil yapmanı diliyorum, sonrasında çok işimiz olucak ;)

Rh+ dedi ki...

Aysen@cnm senin yenı ev dekorasyonu bnm yenı ev derken kısın epeyce yorulacağız :)) umarım fırsat bulup gelirsin cnmmm, arayı çok acmayalım ;))