Sayfalar

01 Haziran 2010

gülmek isteyenler için...


Haftasonu yapılacak en iyi şeylerden biri de iyi filmi izlemek  olmuştur herzaman.

 Vizyondaki kötü filmlerden sonra romantik komedi filmlerinde beklentimin düştüğü, hep birbirine benzeyen yapımlardan bıkkınlık geldiği bir dönemde; bu filmi zamanın nasıl geçtiğini anlamadan bir solukta izliyorsunuz.

Film seçerken giyim tarzım gibi o an ki ruh halime göre seçimimi yapmak en akıllısı ki bu hafta gülmeye ihtiyacım vardı 'Date Night' ilaç gibi geldi, gülmekten bir hal olduk diyebilirim :D Özellikle restoran sahnesindeki çiftin oyunu müthişti.

Film de başarılı oyuncuları birarada görebiliryorsunuz; the office dizisinden tanıdığımız Steve Carell, prison break tanıdığımız William Fichtner, 30 Rock'da izlediğimiz Tina Fey ve sayısız aksiyon filmlerinden tanıdığımız Mark Wahlberg. Yunan asıllı olan Tina Fey harika bir oyunculuk çıkarmıştı.



Filmi özellikle çiftlere öneriyorum, tek olanlar alınmasın, bana kızmayın Amerikan sineması bu, arz-talep:)  ama sakın cıvık Amerikan filmi sanmayın bu filmi...

Filmin fragmanı için tık tık

Filmin beni şaşırtan oyuncusu Gossip Girl'ün Blair'i Leighton Meester oldu, diziden izlemeye alıştığım için olsa gerek çocuk bakıcısı rolü ile pek bir sıradan geldi, kafamda Blair ile çok fazla özdeşleştirmişim kendilerini.

Filmin yakışıklısı; Mark Wahlberg, film boyunca kadınlara tam bir görsen şölen sundu ki kaslı omuzları ile yapılan espriler harikaydı...
Kapanışı bu yakışıklı ile yapıyorum :))

2 yorum:

Lovebug dedi ki...

En kısa zamanda bakacağım.

Artık bayan romantik komediler gibi değil demişsin.O zaman seyredilir =)

Rh+ dedi ki...

kesinlikle,izledikten sonra da yorumunu merak ediyorum ama:)