Sayfalar

02 Şubat 2010

Grammy Awards 2010


Grammy Ödül Töreni 31 Ocakta Los Angeles da yapılan törenle sahiplerini buldu, elbiselere geçmeden geceden önemli bir kaç anekdot; Eminem, gecede iki ödül kazandı ve toplamda on bir Grammy'si oldu. Böylece on dört Grammy ile Kanye West'ten sonra en çok Grammy'ye sahip hip hop sanatçısı unvanına sahip oldu. Beyoncé bir gecede altı ödül kazanarak; Grammy tarihinde yeni bir rekora imza attı. Taylor Swift'in dört ödül kazandığı törende; Black Eyed Peas ve Kings of Leon üçer ödül kazandı.
Geçelim asıl mevzumuza :)) Müzik dünyasının oscarı sayılan Grammy ödül töreninde birbirinden şık kadınlar birbirleriyle yarıştılar. İşte gözüme çarpanlar...
Rihanna seçimini Elie Saab dan yana tapmıştı o gece...














Ferginin elbisesine bayıldım,elbise  Emilio Pucci for spring 2010 collection imzasını taşıyor.














Jeniffer Lopez in elbisesi Versace imzasının taşıyor, ayakkabıları ise Christian Louboutin


 Katyy Peryy elbisesi Zac Posen den

Jeniffer Hudson elbise seçimini Victoria Beckham Silk and Cotton-Blend Peplum Mini Dress den yana yapmıştı, elbise çok güzel fakat Hudson a yakıştığını söyleyemem.

Çılgın şarkıcı Lady Gaga kendine yakışır bir seçimle karşımızda, seçimi Giorgio Armani Privé Crystal Encrusted Custom dan yana.

Ciara nın elbisesi Givenchy Spring 2010 Couture imzasını taşıyor.

Geceden benim diğer favarim Miley Cyrus, saçlarını ve elbisesini çok beğendim doğrusu, Miley in elbisesi Hervé Léger Spring 2010 koleksiyonundan.

Geceden diğer şık kadınlar...

1 yorum:

En Sevdiğim Şey dedi ki...

jennifer ve versace her zamanki gibi koymuş farkını ortaya...
süper bence...