Sayfalar

06 Şubat 2010

ŞAL


Modası geçmeyen aksesuarlardan biri olan şallar, kullanımı 19.yüzyıla dayanıyor, değişik stillerde bağlandığında daha şık durduğu kesin.
Şallar kadınlarda olduğu kadar erkeklerde de çok şık duruyor, son birkaç sezondur erkeklerde şal kullanan sayısında epey bir artış var, bunda ünlü tasarımcıların koleksiyonlarında erkekler için şal üretmeleri de etkili ki; erkeklere yakıştığı kesin; bakınız David Beckam güzel bir örnek:)
Şallar sadece kışın takılır diye düşünmeyin yazında kullanın, bunun için yazlık kumaşlardan üretilen şalları tercih edin derim ayrıca kendinizde yaratıcılığınızı kullanarak şal yapabilirsiniz bunun için çok iyi dikiş bilmenize de gerek yok.
Şalları kullanırken dikkat edilmesi gereken; düz renk bir giysi seçimi yaptıysanız desenli bir şal,desenli birşeyler üzerinizdeyse giydiğiniz renklere uygun düz renk bir şal ile kombinleyin, riske girmeyin derim.
14 şubat sevgililer gününün yaklaştığı şu günlerde şal; eşiniz, sevgiliniz için değişik bir hediye alternatifi olabilir, benden söylemesi...:)))

Hiç yorum yok: